Beskytt flere enheter med abonnementet ditt

velg Aktiver Kaspersky-programmet lar deg sjekke hvor mange enheter som for øyeblikket er beskyttet av abonnementet ditt og hvor mange flere du kan beskytte. Du kan også dele beskyttelse med andre enheter rett på Mac-en.

Når du deler beskyttelse, aktiveres programmene dine automatisk. Du trenger ikke huske aktiveringskoden fordi abonnementet overføres via kontoen din. Hvis du aldri har logget på My Kaspersky-kontoen din på en enhet, vil vi be deg om å gjøre det når du deler beskyttelse med den.

Sjekk hvor mange enheter som er beskyttet av abonnementet ditt

Merk: Noen abonnementsplaner viser kanskje bare informasjonen om det totale antallet enheter som kan beskyttes av abonnementet ditt.

Del beskyttelse med de andre enhetene dine

Merk: Noen abonnementsplaner kan kreve at du går til My Kaspersky for å dele beskyttelse med andre enheter.

Se også

Vis abonnementinformasjon